Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
På thnxel.com, tilgjengelig fra thnxel.com, er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personvernerklæringsdokumentet inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av thnxel.com og hvordan vi bruker det.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, ikke nøl med å kontakte oss.

General Data Protection Regulation (GDPR)
Vi er en dataansvarlig for din informasjon.

thnxel AS juridisk grunnlag for å samle inn og bruke personopplysningene beskrevet i denne personvernerklæringen er avhengig av personopplysningene vi samler inn og den spesifikke konteksten vi samler inn informasjonen:

thnxel AS må ha en kontrakt med deg
Du har gitt thnxel AS tillatelse til å gjøre dette
Behandling av dine personopplysninger er i thnxel AS legitime interesser
thnxel AS må følge loven
thnxel AS vil bare beholde din personlige informasjon så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke informasjonen din i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve retningslinjene våre.

Hvis du er bosatt i det Europeiske Økonomiske Samarbeidsområdet (EØS), har du visse databeskyttelsesrettigheter. Hvis du ønsker å bli informert om hvilken personopplysninger vi har om deg og hvis du ønsker at de skal fjernes fra systemene våre, vennligst kontakt oss.

Under visse omstendigheter har du følgende databeskyttelsesrettigheter:

Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har om deg.
Retten til å endre.
Retten til å protestere.
Retten til begrensning.
Retten til dataportabilitet
Rett til å trekke tilbake samtykke
Loggfiler
thnxel.com følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger når besøkende besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og er en del av hostingtjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn demografisk informasjon.

Informasjonskapsler og Web Beacons
Som alle andre nettsider bruker thnxel.com informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår, basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, vennligst les artikkelen “informasjonskapsler” fra Generatoren for personvernregler.

Retningslinjer for personvern
Du kan konsultere denne listen for å finne personvernreglene for hver av annonse-partnerne til thnxel.com.

Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på thnxel.com, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres annonsekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at thnxel.com ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Tredjeparts retningslinjer for personvern
thnxel.coms personvernpolicy gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Dette kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom dine individuelle nettleseralternativer. For å få mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, finnes dette på nettlesernes respektive nettsteder.

Barnas informasjon
En annen del av prioriteringen vår er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og vergere til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede deres nettaktivitet.

thnxel.com samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på nettstedet vårt, oppfordrer vi deg sterkt til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å umiddelbart fjerne slik informasjon fra våre arkiver.

Kun personvernerklæring på nett
Våre retningslinjer for personvern gjelder kun for våre online aktiviteter og er gyldige for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen som de delte og/eller samler inn på thnxel.com. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Samtykke
Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene.