Scroll Top
Bjerkealleen 26B —1363 Høvik

Om oss

“På tide å ta ladegrep”

ThnxEL er et norsk mobilitetselskap. Vi utvikler brukervennlige ladeløsninger for å gjøre hverdagen enklere, mer rettferdig og rimeligere for elbileiere. Vårt ønske er å bidra positivt for samfunnet og planeten – for oss selv og generasjoner etter. 

Lade ute like enkelt som hjemme

Du har garantert opplevd frustrasjon når du lader på ulike ladesteder. Noen krever kort, andre har brikker og andre igjen krever passord eller logins.  I tillegg må du bruke drøssevis av forskjellige apper. Snart kan du si farvel til kort, brikker, lade-apper ol.

Med ThnxEL plattformen kan du lade der du måtte ønske det, like enkelt som hjemme. Alt du trenger å gjøre er å velge ladested og plugge inn ladekabelen. Ingen kort, brikke eller logins er nødvendig. 

Arbeidet med “Hassle Free” lading har startet. Ila nov/des 2023 vil vi ha integrert over 1 000 private ladeoperatører med 350 000 ladesteder.

Klikk her for å bli beta bruker og være med å forme “Hassle Free” lading

Få refundert for å lade firmabilen hjemme

For firmaet er det ofte både 5 og 6 ganger dyrere å lade på ladestasjoner enn hjemme. For det ansatte er det også å foretrekke å lade hjemme. 

Inntil nå har det vært bortimot umulig å registrere hvor mye som faktisk går til lading når en lader hjemme. Mangel på oversikt er ingen tjent med.

ThnxEL skiller seg fra andre løsninger og er alene om å lese ladedata ut fra bilens computer. Dette sikrer at bedriften kun betaler for hva det faktisk har kostet å lade firmabilen – og kun den.  

Med ThnxEL er du også uavhengig og IKKE bundet opp til en spesiell leverandør av ladeboks eller strømselskap eller begge.

• Riktig refusjon – lading i sanntid, tar hensyn til den ansattes kostnader og strømstøtte.

• Enklere – Ingen kode, brikke, passord, log-ins ol. for å registrere lading

• Rimeligere – Ingen investering hverken hjemme eller i bilen. Fungerer for alle ladebokser

• Fungerer for de fleste elbiler og for de mest populære hybridbilene

• Det spiller ingen rolle hvilken ladeboks du har

• Automatisk ladehistorikk som gir grunnlag for refusjon og bilag til regnskap. 

Pris for tjenesten er 100 kr per måned per bil.

Klikk her for hvilke biler vi betjener.

Kilde: OFV Statistikk/Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV)

For Ansatt

Som bruker av plattformen vil du ha tilgang til din ladehistorikk. Denne viser sted, start/stop, antall kWh ladet, pris per kWh mm.

For Bedrift

For deg som representereren bedrift, og ønsker en enklere og mer korrekt måte å refundere dine ansatte. Som bruker av plattformen vil du ha tilgang til samtlige ansattes ladehistorikk. Denne viser sted, start/stop, antall kWh ladet, pris per kWh, strømstøtte mm.

Trenger du mer info, vennligst kontakt rolf.stokke@thnxel.com eller ring +47 926 18 116. 

Lading i fellesgarasjer – betal det det faktisk koster

Lader du i felles garasjeanlegg betaler du en høyere pris per kWt enn de i enebolig. Ikke nok med det, du betaler like mye uavhengig av hvilke dag og når på døgnet du lader. Dette er urettferdig og slik skal det ikke være.

ThnxEL registrerer i sanntid hva det faktisk koster å lade. Ikke prisen per kWt som er satt av styret. Lader du når strømpris er lav betaler du det det faktisk koster i den perioden. Lader du når etterspørsel etter strøm er høy og pris per kWt deretter – betaler du mere. Dette er ikke riktig og bærekraftig over tid.

Er du utbygger, gårdeier eller representerer du et sameie eller borettslag, ta kontakt på mail  rolf.stokke@thnxel.com eller telefon +47 926 18 116.

Vær med å bygge elbileiernes eget ladenettverk

Ladekrisen vil eskalere så lenge antall ladere ikke bygges ut i takt med salg av elbiler. Dessverre har de færreste tilgang til lading hjemme. Vi ønsker å gjøre lading enkel, rettferdig og ikke minst rimelig for alle.

Mangel på ladepunkter lar seg enkelt løse dersom privatpersoner med lademulighet bryr seg og deler sine ladere med de som ikke kan lade hjemme. Som ladevert skal du selvsagt tjene penger på strømmen du selger. Som bruker skal du kunne lade rimeligere enn på dyre ladestasjoner. 

Har du spørsmål knyttet til dette? Kontakt Rolf Stokke ved mail rolf.stokke@thnxel.com eller ved tlf +47 926 18 116

Jeg vil bli bruker:

Jeg vil bli ladevert:

Ønsker du å investere

ThnxEL AS har 4 forretningskonsepter:

«Hassle Free» lading er under utvikling.

«Garasjelading»

«Nabolading»

«Firmabil»

Partnerskap

Kanskje du jobber med muligheter innen lading og ønsker å samarbeide?

Ta kontakt for en prat.

Rolf Stokke rolf.stokke@thnxel.com

Mob +47 926 18 116

Kontakt 

Inge C Paulsen — icp@nextleap.no — +47 415 03 199

Rolf Stokke — rolf.stokke@thnxel.com — +47 926 18 116